Säännöt

ABLOY PAIRS 2017 -golfkilpailu

Pelimuotona on Greensome-lyöntipeli 18r, kahden hengen joukkuein. Kaikki pelaavat pallonsa tiiltä, ja joukkue valitsee jommankumman pallon pelipallokseen. Tätä palloa jatkaa se joukkueen pelaajista, jonka pallo poimittiin pelistä pois. Palloa lyödään tämän jälkeen vuorotellen.

Joukkueen jäseniä ei voida vaihtaa kesken kilpailun, vaan molemmat karsintakierrokset ja mahdollinen finaali on pelattava samalla kokoonpanolla. ABLOY PAIRS 2017 -loppukilpailuun kutsutaan 36 parasta alkukilpailun voittajaparia, ja tasatilanteessa suoritetaan arvonta. Joukkueiden nettotuloksia verrataan pelattujen kenttien par-lukuun.

Suurin sallittu kilpailutasoitus on 36. Joukkueen tasoitus muodostuu pelaajien yhteenlasketusta tasoituksesta, joka jaetaan kahdella ja siitä hyväksytään 3/4. Vasta lopuksi tehdään pyöristys.

Esimerkki pelitasoituksen muodostumisesta:

Ensin otetaan kummankin pelaajan pelitasoitus pelattavalla kentällä käyttäen miehillä keltaista tiiltä, ja naisilla punaista.

Esim. jos pelaaja A:n pelitasoitus on 24, ja pelaaja B:n 15:

24 + 15 = 39

39 : 2 = 19,5

3/4 x 19,5 = 14,6

Pelitasoitus on siis esimerkkitapauksessa 15.

Jokainen pari pelaa karsintakierroksella toisen, järjestäjän määräämän ja ilmoittaman parin kanssa kaksi 18 reiän kierrosta. Kumpikin pari saa määrätä yhden kentän, joka voi olla samakin. Kilpailijat vastaavat karsintakierroksen greenfee- ym. maksuista. Karsinnassa pelattavan kentän tulee olla slope-määritelty ja kilpailussa miehet käyttävät keltaista ja naiset punaista tiitä.

Parit allekirjoittavat omat ja toistensa tuloskortit sekä kilpailukortin, ja lähettävät ne skannattuina osoitteeseen abloypairs@abloy.com 14.8.2017 mennessä. Sivulliset eivät voi allekirjoittaa kortteja. Molemmat kierrokset lasketaan mukaan kilpailuun.

ABLOY PAIRS 2017 –loppukilpailuun kutsutaan 36 parasta alkukilpailun voittajaparia, ja tasatilanteessa suoritetaan arvonta. Joukkueiden nettotuloksia verrataan pelattujen kenttien par-lukuun.

Finaalijoukkueet vastaavat itse matka- ja majoituskustannuksistaan. Kilpailussa noudatetaan muilta osin Suomen Golfliiton virallisia kilpailusääntöjä.

Loppukilpailu pelataan 9.9.2017 Vierumäellä.

Yhteyshenkilöt:

Abloy Oy:

Juha Haantio, puh. 0400 278 111
juha.haantio@abloy.com
www.abloy.fi